Team
van de Jong en Vitaal

Alle therapeuten in onze praktijk hebben een registratie bij het Centraal Kwaliteits Register voor fysiotherapeuten. Registratie in dit register is een waarborging voor de kwaliteit die geleverd wordt. Regelmatig intercollegiaal overleg fysiotherapeuten (IOF) met collega’s uit de regio draagt hier tevens aan bij.

De manueeltherapeuten, bekkentherapeute en sportfysiotherapeute zijn tevens geregistreerd in een register voor deze specialisaties. 

In onze praktijk werken we op dit moment met 11 personen:

Albert de Jong (MSc)
Fysiotherapeut / manueel therapeut, tevens praktijkhouder
Big-nummer: 19057698804

Werkt op locaties:

Peulenstraat 146, 3371 AR  Hardinxveld-Giessendam

Rembrandthof 95, 3372 XV Hardinxveld-Giessendam

Sinds juli 2002 ben ik algemeen fysiotherapeut. In 2007 heb ik mijn diploma Manuele therapie behaald. In 2014 heb ik hiervoor een upgrade behaald en mag me sinds die tijd Master of science noemen. Vanaf 1 juli 2012 ben ik praktijkeigenaar bij de Jong en Vitaal – Centrum voor fysiotherapie.. Naast de aansturende werkzaamheden ben ik nog graag praktiserend aan het werk als fysio-en manueeltherapeut, waarbij ik tevens een specialisatie heb op het gebied van Multiple Sclerose, longrevalidatie (COPD en corona) en echografie.

Marcel de Kok (MSc)
Fysiotherapeut / manueel therapeut
Big-nummer: 09919916904

Werkt op locaties:

Peulenstraat 146, 3371 AR  Hardinxveld-Giessendam

Rembrandthof 95, 3372 XV Hardinxveld-Giessendam

Sinds het najaar van 2016 ben ik werkzaam bij de Jong en Vitaal fysiotherapie. Na het afronden van de master musculoskeletale revalidatie te Nijmegen, ben ik naast (musculoskeletaal) fysiotherapeut ook orthopedisch manueel therapeut. Mijn overige aandachtsgebieden zijn longfysiotherapie, revalidatie na corona, dry needling en echografie.  In mijn werk word ik enthousiast van de innovatieve en wetenschappelijke ontwikkelingen binnen het vak fysiotherapie en bovenal het persoonlijk contact met mensen. Vanaf 11 augustus 2022 is Marcel met verlof. 

Marjolein Hoogendoorn
Fysiotherapeut 
Big-nummer: 19064192204

Werkt op locaties:

Peulenstraat 146, 3371 AR  Hardinxveld-Giessendam

Rembrandthof 95, 3372 XV Hardinxveld-Giessendam

In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn als fysiotherapeut vind ik het nog steeds een boeiend en uitdagend vak. De technieken en inzichten veranderen voortdurend, waardoor je zelf ook mee moet ontwikkelen. Samen met iemand zoeken naar een oplossing op maat, voor zijn/ haar gezondheidsprobleem blijft een uitdaging. De wetenschap dat je daardoor wat bij kunt dragen aan het welzijn van een persoon geeft veel voldoening. Aandachtsvlakken: algemene fysiotherapie, revalidatie na CVA, medical taping, medische trainingstherapie, knie problematiek, (hard)loopscholing en orthopedische klachten bij jongeren (8 – 18 jaar).

Lotte van Genderen
Fysiotherapeut
Big-nummer: 49916984504

Werkt op locatie:

Peulenstraat 146, 3371 AR  Hardinxveld-Giessendam

Rembrandthof 95, 3372 XV Hardinxveld-Giessendam (Locatie Giessenburg - Groene Wei)

Vanuit mijn interesse voor sport en het menselijk lichaam ben ik gestart met de opleiding ‘Fysiotherapie’ in Utrecht. Sinds januari 2013 ben ik werkzaam bij ‘De Jong en Vitaal’ als algemeen fysiotherapeut, waar ik op dit moment 2 dagen werk. Binnen de orthopedische klachten (klachten aan het bewegingsapparaat/lichaam) heb ik als aandachtsgebied het bekken en de bekkenbodem. Naast behandeling van deze klachten haal ik veel voldoening uit werken met klachten waar nóg breder wordt gekeken naar de gezondheid van de patiënt en waar vaak een langer revalidatietraject voor nodig is. Mijn overige aandachtsgebieden zijn daarom ook de oncologische revalidatie en Claudicatio Intermittens (vaatproblematiek, bekend als etalagebenen).

Anne Kraaijeveld
Fysiotherapeut / handtherapeut
Big-nummer: 09920868604

Werkt op locatie:

Peulenstraat 146, 3371 AR  Hardinxveld-Giessendam

Mijn naam is Anne. Ik ben in 2016 afgestudeerd als Algemeen Fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast heb ik me in 2018 gespecialiseerd in hand- en polsklachten, en ben ik dus handtherapeut. Verder heb ik veel affiniteit met stress gerelateerde klachten. Ik haal veel voldoening uit dit prachtige vak: het is fantastisch om elke dag weer mensen te mogen helpen zich beter te voelen. Ik vind het belangrijk om in persoonlijk contact met iemand te komen, om op die manier een persoonlijk en passend behandelplan op te stellen. Ik werk sinds september 2022 bij ‘de Jong en Vitaal’. Naast mijn werk ben ik moeder van 2 prachtige kinderen, en breng ik mijn vrije tijd graag door met familie en vrienden.

Anniek de Waard
Fysiotherapeut 
Big-nummer: 19924254604

Werkt op locaties:

Peulenstraat 146, 3371 AR  Hardinxveld-Giessendam

Rembrandthof 95, 3372 XV Hardinxveld-Giessendam

Mijn naam is Anniek. In juli 2018 heb ik mijn diploma fysiotherapie behaald aan de Avans Hogeschool in Breda. Sindsdien werk ik met veel plezier als fysiotherapeut in de eerste lijn. Vanaf juni 2021 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij 'de Jong en Vitaal'. Het leukst aan het vak fysiotherapie vind ik het contact met de patiënten, de voortdurende ontwikkelingen binnen het vak en vooral het helpen en begeleiden van de patiënten bij hun vragen en problemen.

Vanuit mijn interesses voor orthopedische klachten, sport gerelateerde klachten en de revalidatie volg ik sinds september 2021 de Master Sportfysiotherapie aan de Hogeschool in Rotterdam. Als sportfysiotherapeut richt ik mij op het bevorderen van veilige deelname aan fysieke activiteiten, preventie van blessures door de juiste adviezen en aanpassingen in trainingsprogramma’s en richt ik mij op het verbeteren van sportprestaties van sporters van alle leeftijden en sportniveaus, van recreatief tot competitieniveau.

Marjon de Jong
Financiële administratie

Werkt op locatie:

Peulenstraat 146, 3371 AR  Hardinxveld-Giessendam

Sinds de overname van de praktijk door Albert (2012) ben ik verbonden aan de praktijk. Ik houd mij bezig met de financiële administratie en managementtaken. Naast mijn werk in de praktijk werk ik als long- en palliatief verpleegkundige in de wijkverpleging.

Bram Klapwijk
Fysiotherapeut
Big-nummer: 79929757304

Werkt op locatie:

Peulenstraat 146, 3371 AR  Hardinxveld-Giessendam

Mijn naam is Bram Klapwijk en ik heb mijn diploma behaald aan de Avans Hogeschool te Breda. Ik ben als fysiotherapeut gaan werken omdat ik het superleuk vind om wetenschappelijke ontwikkelingen te combineren met patiëntcontact. Ik ben zeer leergierig en probeer altijd te handelen vanuit de nieuwste inzichten binnen de fysiotherapie. Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij ‘de Jong en Vitaal’. Mijn interesses liggen op verschillende vlakken, van neuro-revalidatie tot sportblessures.  

In mijn vrije tijd geef ik schaatsles aan verschillende leeftijdsgroepen. Zelf sport ik ook regelmatig. Ik houd van schaatsen , hardlopen en fitnessen.

Lianne Slob
Secretaresse

Werkt op locatie:

Peulenstraat 146, 3371 AR  Hardinxveld-Giessendam

Mijn naam is Lianne Slob, voor velen geen onbekend gezicht. Na een ‘uitstapje’ van 3 jaar (2018) weer terug bij deze praktijk. Getrouwd en moeder van drie jongens. Naast mijn werk bij deze praktijk, werk ik bij het bedrijf van mijn echtgenoot en ben ik vrijwilliger bij diverse plaatselijke verenigingen/stichtingen in Nieuwpoort. Mijn werkzaamheden in de praktijk zijn het inplannen/wijzigen van afspraken, de administratie van de fysiofitnessgroepen en de declaraties. Mijn hobby’s zijn eigenlijk te veel om op te noemen. Reizen, uit eten, dansen en met het gezin leuke dingen ondernemen.

Nel den Hartog
Secretaresse

Werkt op locatie:

Peulenstraat 146, 3371 AR  Hardinxveld-Giessendam

Ik ben Nel den Hartog en ben sinds 2017 met veel plezier werkzaam bij de Jong en Vitaal. Naast mijn werk als secretaresse, doe ik vrijwilligerswerk en zorg ik graag voor mijn twee kleinkinderen. Ik ben getrouwd en wij hebben 3 kinderen, twee dochters en een zoon. In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen en met de hond wandelen.

Fysiotherapie, manuele therapie en bekkentherapie

Onze specialisaties

Volg ons op social media!

Locaties

Peulenstraat 146
3371 AR Hardinxveld-Giessendam

Rembrandthof 95
3372 XV Boven-Hardinxveld

© de Jong en Vitaal