Vitaliteitscoaching

Jij weet al lang dat een goede gezondheid bijdraagt aan een langer en gelukkig leven. Of je hebt het advies gekregen om te gaan bewegen, gezonder te eten of het 'wat rustiger aan te doen'. Dan is vitaliteitscoaching iets voor jou.

Veranderen van gewoontes
Het komt altijd neer op het veranderen van gewoontes die minder gezond zijn. Je hebt al van alles geprobeerd, het effect bleek altijd tijdelijk. Nu ben je op zoek naar een totaaloplossing die wel werkt. Dus zowel plezierig bewegen, gezond eten als voldoende rust, in de juiste combinatie met de juiste dosis. Niet teveel, niet te weinig.

Gefaseerde aanpak
In een gefaseerde en onderbouwde aanpak laten we je ervaren dat het werkt. We starten met de vitaliteitscheck en brengen in kaart hoe jij er voor staat en wat bij jou past. Indien nodig geven we je informatie over de verschillende leefstijlaspecten zodat je bewust kunt kiezen voor het vervolg. We meten met de vitaliteitsconsult de uitgangspunten (en de voortgang) op de leefstijlthema's die van toepassing zijn, gevolgd door advies op maat. Vervolgens maken we samen een plan en gaan aan de slag.

De Jong en Vitaal • Centrum voor fysiotherapie
Ook werken aan een
vitaal leven?
Neem contact op

Peulenstraat 146
3371 AR Hardinxveld-Giessendam

© de Jong en Vitaal